Oh jee: is dit de vriend van Jackie Groenen?

donderdag 11 juli 2019 om 13:36 door Redactie

Dat is me ook wat. Verkondigden we afgelopen week dat Jackie Groenen een vrijgezelle Oranje Leeuwin is, nu zijn er sterke aanwijzingen dat de middenvelder tóch een vriend heeft.

Frank van der Slot, een bekende YouTuber, zou de vriend van Jackie Groenen zijn. Van der Slot (die opvallende overeenkomsten vertoont met Mega Toby, of ligt dat aan ons) is beroeps-FIFA’er en was eSporter van Sparta Rotterdam. Frank’s job stopte toen Sparta degradeerde, maar hij doet het met 105.000 volgers op YouTube niet onaardig.

Is Frank van der Slot de vriend van Jackie Groenen?

© Pro Shots

En waarom zouden Jackie en Frank een stelletje zijn? Nou, het viel een oplettende lezer op dat de twee regelmatig in elkaars gezelschap gespot worden. Dat begon toen Frank de bevallige Brabantse interviewde voor Voetbalzone. Jackie volgt haar vermeende vriend sindsdien op Instagram.

Het tweetal had vervolgens wat onderonsjes. Zo vroeg Frank Jackie op FOX Sports om een date. En die date kwam er, want het stel werd daarna op Jackie’s Insta Stories in de Biesbosch gespot. Ook liken ze regelmatig posts van elkaar en volgt Frank Jackie’s zus.

Allemaal verdrietig nieuws voor de mensen die een oogje op Jackie hebben. En dat zijn er nogal wat, want ze is met 263.000(!) volgers één van de populairste Leeuwinnen op Insta. Geen nood, Jill Roord is volgens de laatste berichten wel single.

Is de vriend van Jackie Groenen Frank van der Slot?

© Instagram

Frank van der Slot samen met Jackie Groenen?

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

33x
FAIL
66x
WTF
276x
SEXY
13x
LOL
22x
OMG
73x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!