?>
Logo Goals and Glamour

Veel ogen in de 31e speelronde zullen dan ook zondag gericht zijn op de Rotterdamse Kuip, waar nummer 4 Feyenoord en nummer 2 Vitesse elkaar ontmoeten. Beide ploegen speelden vorige week gelijk en hebben dus iets goed te maken. Opmerkelijk feit is dat Feyenoord al 25 thuiswedstrijden op rij ongeslagen is.

Een gelijkspel zal vooral PSV goed uitkomen. De Eindhovenaren, na de nederlaag tegen Ajax derde, moeten dan wel zaterdag in Alkmaar van AZ winnen. Beide ploegen staan in mei ook tegenover elkaar in de bekerfinale.

Ajax wil zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen een perfecte stap richting de titel gunnen. De ploeg van trainer Marco van Basten is echter de laatste maanden na een matige start opgekrabbeld naar plaats zeven.

FC Utrecht en FC Twente gaan uitmaken wie er vijfde en zesde wordt. Utrecht zal zich zondag voor eigen publiek tegen NAC Breda willen herstellen van de zware uitnederlaag tegen AZ (6-0). FC Twente zal uit bij VVV proberen met een goed gevoel richting de playoffs te spelen.

We zullen het allemaal zien. Denk jij te weten wie er wint? Klik dan op onderstaande link:

Trending

Versch!