Logo Goals and Glamour
Grijp je kans: deze Oranje Leeuwinnen zijn nog vrijgezel
© Pro Shots

oktober 2022 • Vriendin van

Grijp je kans: deze Oranje Leeuwinnen zijn nog vrijgezel

Niets zo aantrekkelijk als een vrouw die van voetbal houdt! Misschien heb jij je oogje wel laten vallen op één van onze prachtige Leeuwinnen. Het gros van de dames is voorzien, maar een behoorlijk aantal niet. Wij hebben een aantal single ladies voor je op een rij gezet! Eerder benieuwd naar de mannelijke internationals? Deze Oranje-spelers zijn ook vrijgezel.

Daniëlle van de Donk is vrijgezel

© Instagram

Daniëlle van de Donk leek de schaapjes lang op het droge te hebben met Beth Mead, een Britse voetbalster. De liefde is echter over en uit en Beth heeft het nu aangelegd met een andere Oranje Leeuwin: Vivianne Miedema. Het goede nieuws is dat je Daniëlle weer op Tinder kunt tegenkomen.

Jill Roord heeft geen vriend

Jill Roord is nog vrijgezel
© Instagram

Jill Roord (25) is regelmatig één van de gouden invallers van Oranje. Jill heeft geen vriend en is daar ook niet naar op zoek, zei ze tegen VI. Mocht je het toch willen proberen bij de blondine, probeer dan een beetje stoer over te komen. “Een bad boy, daar houd ik wel van. Niet te fout hoor, maar ik houd ook niet van saai.” Staat genoteerd.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Lineth Beerensteyn heeft geen vriend

Lineth Beerensteyn heeft geen vriend
© Instagram

Ze is op dit WK het ‘duveltje uit het doosje’ van de Oranje Leeuwinnen, maar ook Lineth Beerensteyn (25) heeft geen vriend om haar voetbalpassie mee te delen. Lineth woont op zichzelf in Italië, waar ze bij Juventus voetbalt. Haar vader heeft het daa moeilijk mee, vertelt hij aan RTL Nieuws: “We hebben haar laten gaan, met tranen in onze ogen. We zijn namelijk echte familiemensen. Maar ja, dit is wat ze altijd al wilde en ze doet het voorbeeldig. Wat wil je als vader nog meer?” Wil jij Lineth vergezellen in Turijn?

Stefanie van der Gragt is nog vrijgezel

Stefanie van der Gragt heeft geen vriend
© Instagram

Ook rots in de branding Stefanie van der Gragt (29) heeft geen partner, maar woonde wel samen in Barcelona. Nee, niet met Lionel Messi, maar met haar voormalige FC Barcelona-teammaatje Lieke Martens. De twee hebben hun wegen inmiddels gescheiden: Lieke speelt nu bij PSG, Stefanie zit bij Internazionale.

Artikel verder na advertentie

Sari van Veenendaal is ook single

Sari van Veenendaal is vrijgezel
© Instagram

Ook Sari van Veenendaal (32) lijkt nog steeds vrijgezel te zijn; op haar Instagram-account geen spoor van een partner. Ook op evenementen duikt ze meestal met familie op, zoals hierboven haar zus. Kleine slag om de arm: in een interview in het AD zei ze in 2019 dat ze haar familie en partner zoveel mogelijk afschermt van de pers.

Jackie Groenen heeft geen vriend

Jackie Groenen heeft geen vriend
© Instagram

Jackie Groenen (27) is misschien wel de felst begeerde single onder de Leeuwinnen. Dat blijkt ook uit de pikante berichtjes die ze naar eigen zeggen op Insta krijgt. Daar zitten soms zelfs huwelijksaanzoeken tussen, vertelt ze aan Helden Online. Dat schrikt Jackie niet af, want ze reageert ze regelmatig op. “Als het echt een hilarisch bericht is of als mensen heel origineel zijn.” De baltovenares heeft naar eigen zeggen geen tijd voor een vriend, maar wat let je om haar een aanzoek te sturen? Misschien ben jij wel Jackie’s ware liefde.

Logo Goals and Glamour