?>
Logo Goals and Glamour
Grijp je kans: deze 6 Oranje Leeuwinnen zijn nog vrijgezel
© Instagram

Niets zo aantrekkelijk als een vrouw die van voetbal houdt! Misschien heb jij je oogje dit WK laten vallen op één van de Leeuwinnen die woensdag de finale bereikten. Het gros van de dames is voorzien, maar een behoorlijk aantal niet. Wij hebben zes van die single ladies voor je op een rij gezet!

1. Jill Roord heeft geen vriend

Jill Roord is nog vrijgezel

© Instagram

Het is voor de Oranje Leeuwinnen het WK van de gouden invallers. Jill Roord (22) is er één van. De middenveldster was tegen Nieuw-Zeeland belangrijk met een doelpunt, maar bracht ook tegen Zweden energie in de slotfase. Jill heeft geen vriend en is daar ook niet naar op zoek, zegt ze tegen VI. Mocht je het toch willen proberen bij de blondine, probeer dan een beetje stoer over te komen. “Een bad boy, daar houd ik wel van. Niet te fout hoor, maar ik houd ook niet van saai.” Staat genoteerd.

2. Shanice van de Sanden is nog vrijgezel

Ook Shanice van de Sanden (26) moet het zonder partner stellen. De flamboyante rechtsbuiten woont als single dame in Lyon, waar ze bij Olympique voetbalt. In interviews met ‘Sjaan’ gaat het nooit over de liefde, maar vooral over haar hechte familiebanden. Shanice is daarnaast goed bevriend met Sherida Spitse, voor wie ze zelfs getuige was op diens huwelijk. Maar ook op de bruiloft verscheen Shanice zonder vriend of vriendin.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd met jullie huwelijk lieverds! Wat een eer om hier als getuige onderdeel van mogen te zijn. Ik ben trots op jullie. Vanaf dag één van jullie relatie er bij mogen zijn tot de dag van vandaag. Heel veel geluk en liefde met z’n 3tjes. ❤️ #friendsforever

A post shared by Shanice Van De Sanden (@svandesanden) on

3. Lineth Beerensteyn heeft geen vriend

Lineth Beerensteyn heeft geen vriend

© Instagram

Ze is op dit WK het ‘duveltje uit het doosje’ van de Oranje Leeuwinnen, maar ook Lineth Beerensteyn (22) heeft geen vriend om haar voetbalpassie mee te delen. Lineth woont op zichzelf in München, waar ze bij Bayern voetbalt. Haar vader heeft het daar moeilijk mee, vertelt hij aan RTL Nieuws: “We hebben haar laten gaan, met tranen in onze ogen. We zijn namelijk echte familiemensen. Maar ja, dit is wat ze altijd al wilde en ze doet het voorbeeldig. Wat wil je als vader nog meer?” Wil jij Lineth vergezellen in Zuid-Duitsland?

4. Stefanie van der Gragt is nog vrijgezel

Stefanie van der Gragt heeft geen vriend

© Instagram

Ook rots in de branding Stefanie van der Gragt ( 26)heeft geen partner, maar woont wel samen in Barcelona. Nee, niet met Lionel Messi, maar met haar FC Barcelona-teammaatje Lieke Martens. Lieke is wel aan de man: Ajax-reservedoelman Benjamin van Leer veroverde begin dit jaar haar hart.

5. Sari van Veenendaal is ook single

Sari van Veenendaal is vrijgezel

© Instagram

Tegen Zweden had ze elke bal klemvast, maar het lukt Sari van Veenendaal (29) niet om een partner vast te houden. Sari woont in haar uppie in Londen. Nou ja, niet helemaal, want ze heeft bij Arsenal landgenoten als Daniëlle van de Donk, Vivianne Miedema en Jill Roord om de tijd mee door te brengen. Hierboven zie je haar zus.

6. Jackie Groenen heeft geen vriend

Jackie Groenen heeft geen vriend

© Instagram

Jackie Groenen (27) is misschien wel de felst begeerde single onder de Leeuwinnen. Dat blijkt ook uit de pikante berichtjes die ze naar eigen zeggen op Insta krijgt. Daar zitten soms zelfs huwelijksaanzoeken tussen, vertelt ze aan Helden Online. Daar wordt Jackie niet door afgeschrikt, want ze reageert ze regelmatig op. “Als het echt een hilarisch bericht is of als mensen heel origineel zijn.” De baltovenares heeft naar eigen zeggen geen tijd voor een vriend, maar wat let je om haar een aanzoek te sturen? Misschien ben jij wel Jackie’s ware liefde.

Trending