?>
Logo Goals and Glamour

Het wordt een spannend jaar voor Paula Morais, de vriendin van de Braziliaanse Ronaldo. Zij zal het WK voetbal komende zomer vol spanning volgen. De vriendin van de ex-topvoetballer heeft van de namelijk van Ronaldo te horen gekregen dat hij haar ten huwelijk vraagt als Brazilië wereldkampioen wordt.

“Ik droom van een finale tegen Duitsland”, zegt Ronaldo in de Duitse sensatiekrant Bild. “Dat zou historisch zijn. En als Brazilië dan wint, dan gaan we trouwen.”

Ronaldo, inmiddels 37 jaar, werd zelf in 1994 en 2002 wereldkampioen met het Braziliaanse elftal. In 98 interlandlands scoorde hij 62 keer. Met 15 treffers is hij tevens WK-topscorer aller tijden. Hij verwacht veel concurrentie van de Duitsers. “Ze hebben een van de beste elftallen die ik in de laatste jaren heb gezien. Met name Mesut Özil en Thomas Müller zouden mijn trouwplannen weleens kunnen dwarsbomen.”

Volgens andere bronnen heeft Ronaldo in december zijn vriendin al ten huwelijk gevraagd, of het dus écht niet doorgaat als Brazilië geen wereldkampioen wordt is maar de vraag.

Trending