?>
Logo Goals and Glamour
Alle partners van onze Oranje Leeuwinnen op een rijtje
© Instagram

Wie zijn eigenlijk de geliefden van onze Oranje Leeuwinnen? We zetten het even voor je op een rijtje. Wat het meest opvalt? Veel dames zijn nog vrijgezel! Mocht je een oogje hebben op één van de internationals: hieronder zie je welke Leeuwinnen wél een partner hebben.

Beth Mead is de vriendin van Daniëlle van de Donk

© Instagram

Daniëlle is al een tijdje samen met haar Arsenal-ploeggenoot Beth Mead. De twee kunnen op eindtoernooien zelfs tegenover elkaar staan, want Mead komt uit voor het sterke Engeland.

© Instagram

Patrick Platins is de vriend van Dominique Janssen

© Instagram

Dominique scheidde in 2020 van haar ex-man Brandon Bloodworth. De nieuwe vriend van Janssen is Patrick Platins, een Duitse keeper die onder meer uitkwam voor Augsburg en SV Darmstadt 98.

© Instagram

Jolien van der Tuin is de vriendin van Sherida Spitse

© Instagram

Captain Sherida, die tegenwoordig uitkomt voor Ajax, is gelukkig met Jolien van der Tuin. Het gelukkige paar heeft zoontje en dochtertje. De happy family woont in Emmen.

© Instagram

Benjamin van Leer is de vriend van Lieke Martens

© Instagram

Veel voetbalstelletjes in dit lijstje en dat is voor de FC Barcelona-aanvalster niet anders. Doelman Benjamin van Leer is de vriend van Lieke Martens. De twee hebben zich inmiddels verloofd.

© Instagram

Stefan Vingerhoets is de vriend van Kika van Es

Stefan is de vriend van Kika van Es
© Instagram

Stefan was teammanager bij PSV, toen hij als een blok voor verdedigster Kika viel. Volgens roddelblad Weekend moest niet Stefan, maar zij het veld ruimen toen de liefde bekend werd. Het betekende gelukkig niet het einde van de relatie.

Stefan is de vriend van Kika van Es
© Instagram

Ana Romero is de vriendin van Merel van Dongen

© Instagram

En ja, ook Merel van Dongen is gelukkig met een voetbalster. Zij en haar Spaanse vriendin Ana Romero spelen allebei voor Real Betis, maar kennen elkaar uit hun Ajax-tijd.

Ana is de vriendin van Merel van Dongen
© Instagram

Lisa Evans is de vriendin van Vivianne Miedema

© Instagram

We sluiten gewoon af met nóg een voetbalkoppel. De vriendin van Vivianne Miedema is Lisa Evans. Ze leerden elkaar kennen bij Bayern München, en vertrokken daarna samen naar Londen om bij Arsenal te spelen.

Lisa is de vriendin van Vivianne Miedema
© Instagram

Trending