Logo Goals and Glamour
‘Bakkal brengt het nog niet’
Otman Bakkal © Pro Shots

januari 2014 • Shownieuws

‘Bakkal brengt het nog niet’

Feyenoord had duidelijk meer verwacht van de rentree van Otman Bakkal in de Kuip. De speler kwam op 16 september terug na een avontuur in Rusland, maar heeft sindsdien nog geen potten kunnen breken.

Dat Bakkal nog niet van waarde is voor het eerste team valt ook Van Geel tegen. “We wisten dat hij na een jaar zonder wedstrijden bij Dinamo Moskou tijd nodig zou hebben om er te kunnen staan”, zegt Van Geel. “Maar we moeten eerlijk zijn: we hadden verwacht dat hij zijn waarde al had kunnen bewijzen. Als je realistisch bent, moet je inderdaad concluderen dat zijn terugkeer tot op heden nog geen succes is.”

Van Geel betitelde de rentree van Bakkal, die in het seizoen 2011-2012 ook al bij de Rotterdammers speelde, in september als ‘een buitenkansje voor Feyenoord’. Zeker omdat Bakkal voor ‘een zeer bescheiden salaris’ wilde terugkeren in De Kuip.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Voorlopig is een nieuw contract voor Bakkal niet aan de orde, nogal logisch volgens Van Geel: “Daar praten we op dit moment niet over, dat is toch logisch? We moeten afwachten wat er de komende maanden gebeurt. We hadden gehoopt dat Otman er al zou staan. Maar aan de andere kant: dit seizoen is nog lang niet afgelopen, hè.”

Logo Goals and Glamour