Logo #GOALS
Dit is Mirella Pereira, de vriendin van Georginio Wijnaldum
© Instagram

Invaller Georginio Wijnaldum was afgelopen week in één klap de grote man bij Liverpool, door met twee snelle doelpunten de stunt tegen FC Barcelona in te leiden. De ex-Feyenoorder en PSV’er debuteerde op zijn 16e en is daardoor al jaren een bekend gezicht in het clubvoetbal en Oranje. Toch weten we een stuk minder over zijn privéleven. Wat we wél weten, is dat Mirella Pereira de vriendin van Wijnaldum is.

View this post on Instagram

Kenden jullie de vriendin van Georginio Wijnaldum al? Mirella Pereira verhuisde samen met de middenvelder naar Liverpool. De twee verwelkomden in 2017 een zoontje. Meer foto’s in de bio!

A post shared by #GOALS (@goalsmagnl) on

Gini was jaren samen met zijn jeugdliefde Virginia Braaf. Met haar kreeg hij twee kinderen, maar de relatie strandde. Wijnaldum ontmoette daarop zijn huidige vriendin Mirella. Het tweetal trok samen naar Liverpool en verwelkomde in 2017 zoontje Jacián-Emile.

Mirella Pereira is een bevallige dame, maar heeft haar Instagram-profiel zorgvuldig afgeschermd van de buitenwereld. Wat dat betreft lijkt ze op de geliefde van Gini’s collega Virgil van Dijk, die zich  eveneens afzijdig houdt op social media. Toch zijn er in de loop der jaren een paar foto’s doorgesijpeld van Mirella. Omdat de voetbalvrouw zich buiten de media houdt weten we niet precies wat ‘Mrs. Wijanldum’ voor de kost doet. Het zal in ieder geval een flinke kluif zijn om alle kinderen te verzorgen, want zoals op onderstaande foto te zien is is dat een complete kleuterklas.

Georginio Wijnaldum met zijn vriendin en kinderen

© Instagram

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum

© Instagram

 

 

Vers

Quizzzz