Dit is Mirella Pereira, de vriendin van Georginio Wijnaldum

maandag 13 mei 2019 om 16:31 door Redactie

Invaller Georginio Wijnaldum was afgelopen week in één klap de grote man bij Liverpool, door met twee snelle doelpunten de stunt tegen FC Barcelona in te leiden. De ex-Feyenoorder en PSV’er debuteerde op zijn 16e en is daardoor al jaren een bekend gezicht in het clubvoetbal en Oranje. Toch weten we een stuk minder over zijn privéleven. Wat we wél weten, is dat Mirella Pereira de vriendin van Wijnaldum is.

Gini was jaren samen met zijn jeugdliefde Virginia Braaf. Met haar kreeg hij twee kinderen, maar de relatie strandde. Wijnaldum ontmoette daarop zijn huidige vriendin Mirella. Het tweetal trok samen naar Liverpool en verwelkomde in 2017 zoontje Jacián-Emile.

Mirella Pereira is een bevallige dame, maar heeft haar Instagram-profiel zorgvuldig afgeschermd van de buitenwereld. Wat dat betreft lijkt ze op de geliefde van Gini’s collega Virgil van Dijk, die zich  eveneens afzijdig houdt op social media. Toch zijn er in de loop der jaren een paar foto’s doorgesijpeld van Mirella. Omdat de voetbalvrouw zich buiten de media houdt weten we niet precies wat ‘Mrs. Wijanldum’ voor de kost doet. Het zal in ieder geval een flinke kluif zijn om alle kinderen te verzorgen, want zoals op onderstaande foto te zien is is dat een complete kleuterklas.

Georginio Wijnaldum met zijn vriendin en kinderen

© Instagram

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum

© Instagram

 

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
32x
SEXY
2x
LOL
3x
OMG
3x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!