Spurs-held Son heeft voorliefde voor Koreaanse popsterretjes

dinsdag 7 mei 2019 om 20:37 door Redactie

Son Heung-min is dé man om rekening mee te houden bij Spurs. De Zuid-Koreaan is dit seizoen op dreef en nam onder andere twee uitgoals voor zijn rekening in het Champions League-treffen met Manchester City. Het is daarom oppassen geblazen voor de Amsterdammers.

Wat weten we nog meer over Son, behalve dat hij een pijlsnelle aanvaller is, die via Bayer Leverkusen in Londen terechtkwam? Bijvoorbeeld dat hij een groot fan is van K-Pop. Althans, de dames die deze Koreaanse muziek ten gehore brengen. Want als we de Britse krant The Guardian geloven, had Son relaties met maar liefst twee zangeressen in dit genre: Bang Min-ah en Yoo So-young. Hieronder zien we de bevallige Bang Min-ah. Met lolly.

De vriendin van Son

© Instagram

Beide relaties hielden geen stand en daar heeft Son een duidelijk standpunt over. “Als je trouwt, dan staat familie op nummer één en daarna voetbal”, stelt hij. “Ik wil op mijn best kunnen presteren en zorgen dat voetbal het belangrijkst is. Als je met pensioen gaat, of 33 of 34 bent, dan heb je toch nog genoeg tijd voor familie?”

Tja, zit wat in. Maar toch, hieronder zie je wat de Spurs-voetballer zoal heeft laten schieten met die levensvisie. Verklaren jullie hem voor gek?

Yoo So-young, ex-vriendin nummer één:

Yoo So-young, één van de ex-vriendinnetjes van Son

© Instagram

Yoo So-young in een leuk jurkje

© Instagram

Yoo So-young in luchtig kostuum

© Instagram

Bang Min-ah, ex-vriendin nummer twee:

Bang Min-ah, één van de ex-vriendinnetje van Son

© Instagram

Bang Min-ah in een geel jurkje

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
3x
WTF
1x
SEXY
1x
LOL
0x
OMG
4x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!