Ajax-target Odegaard schoof deze beeldschone dame aan de kant

dinsdag 23 april 2019 om 16:55 door Redactie

De naam van Martin Odegaard zingt dit seizoen door de Amsterdam ArenA. Dat is niet voor het eerst, want Ajax was in 2015 ook een serieuze gegadigde voor het Noorste wonderkind. Odegaard besloot zijn handtekening onder een contract van Real Madrid te zetten. Daar heeft hij nu misschien spijt van, want de Koninklijke zal zijn akkoord moeten geven op een Ajax-transfer.

Enfin, dat zijn zorgen voor later. Odegaard draagt tegenwoordig het shirt van Vitesse, na een eerder avontuur bij SC Heerenveen. Die avonturen ging de 20-jarige middenvelder aan als vrijgezelle man, maar dat betekent niet dat hij nooit liefde kende. Oda Burud is de ex-vriendin van Martin Odegaard. De naam zegt het misschien al, maar net als Odegaard is Oda Noors.

Die relatie ligt al even achter hem, want de twee hadden verkering toen ze 15 jaar jong waren. De jeugdliefde kwam tot een bruut einde toen Odegaard naar Spanje verkaste. Maar Oda bestaat nog steeds én heeft een Instagram-account. Zo kunnen we zien dat de ex-vriendin van Odegaard aardig is opgedroogd. Zou hij heimwee hebben?

De ex-vriendin van Martin Odegaard #3

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #4

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #2

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #1

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #5

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
1x
WTF
39x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
4x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!