Logo Goals and Glamour
Scout Barça naar Euroborg
In de Euroborg zit aanstaande zaterdag een scout van Barceona © fcgroningen.nl

Shownieuws

Scout Barça naar Euroborg

Het grote FC Barcelona stuurt aanstaande zaterdag een scout naar de Euroborg van FC Groningen. In het stadion van de erdivisieclub bekijkt een afgevaardigde van de Spaanse club het duel tussen FC Groningen en ADO Den Haag.

Waarom en voor wie? Dat weet niemand. In Groningen is het gissen naar de speler voor wie de scout naar Nederland afreist. Algemeen directeur Hans Nijland laat aan RTV Noord weten dat er nog geen enkele club is geweest die zich voor een speler heeft gemeld.

De meest in het oog springende en genoemde speler van Groningen is dan toch Virgil van Dijk. De verdediger staat in de belangstelling van de Nederlandse top en weet ook de ogen van een aantal buitenlandse clubs op zich gericht. In Engeland zijn er daarnaast geruchten dat Leandro Bacuna op de radar van het Engelse Reading staat.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook ADO-verdediger Kenneth Omeruo wordt genoemd als optie voor wie de scout op de tribune zit. De Nigeriaans international, die met zijn land een sterke indruk maakte op de Afrika Cup, is eigendom van Chelsea en wordt wellicht gevolgd door Barcelona.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour