?>
Logo Goals and Glamour
De 10 heetste shownieuwtjes van 2013
De soap met Sylvie Rafael en Sabia © bild.de

Was het eerder de beurt aan het voetbalnieuws van 2013, nu is nu tijd voor het nieuws waar we daadwerkelijk dagenlang mee bezig waren. Tijd voor het heetste voetbalshownieuws van 2013!

10. Pellé is hot

Rechtstreeks uit de kleedkamers © Pro Shots

Rechtstreeks uit de kleedkamers © Pro Shots

Graziano Pellé doet John Guidetti bij Feyenoord vergeten. Niet alleen om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn uiterlijk. Steeds meer kinderen (voornamelijk uit Rotterdam) willen zijn look. Zijn populariteit nam zelfs zulke vormen aan dat in het Feyenoordmuseum voortaan een kammetje en een pot gel van de Italiaan te bewonderen zijn.

9. KNVB ergert zich dood aan Hans Kraay jr.


SBS-sportverslaggever Hans Kraay mag na iedere Oranjewedstrijd de bondscoach bevragen over de wedstrijd en de beide ego’s gaan dan flink los. In de wedstrijd tegen Estland sloeg het interview alles. Zowel KNVB-baas Bert van Oostveen als perschef Kees Jansma zeiden vervolgens zich te ergeren aan de interviews van Hans Kraay. Gelukkig voor de KNVB gaan de wedstrijden volgend jaar naar FOX en de NOS.

8. Enfant terrible Mario Balotelli

Super heet ze, het varkentje van Mario © twitter.comDe Italiaanse aanvaller haalde het afgelopen jaar voortdurend het nieuws. Was het niet zijn liefdesleven (1, 2 en 3) dan waren het wel zijn streken op het veld, of toch weer buiten het veld.

7. Drenthe zoekt een kapper


Royston Drenthe haalde begin dit jaar weer eens het nieuws. Niet door zijn voetbalkwaliteiten, maar meneer had in zijn woonplaats in Rusland een groot probleem.

6. KNVB vaart mee op de Gaypride


Homo’s en voetbal: het blijft een moeilijke combinatie. De druk op het Nederlands voetbal werd groot en de KNVB besloot mee te varen tijdens de Gaypride. Kortom een dansende bondscoach en assistent-bondscoach. Nu nog verandering op het veld.

5. Van der Gijp verslikt zich op homo-grap

Iedereen die VI kijkt weet dat René van der Gijp zijn hart op de tong heeft liggen. Met zijn uitspraak “Voetbal is geen sport voor homo’s” raakte hij bij veel mensen een verkeerde snaar en moest flinke kritiek verduren. VI besloot daarna een uitzending aan homo’s te besteden, om de boel een beetje tot bedaren te brengen.

4. Fernando Ricksen heeft ongeneeslijke ziekte


De stoere voetballer Fernando Ricksen met een heus seks, drugs en rock-n-roll leven kwam zijn biografie aankondigen bij De Wereld Draait door. Dat interview liep volledig anders dan Matthijs van Nieuwkerk van te voren had bedacht. Ricksen blijkt ziek te zijn, ernstig ziek.

3. Toine van Peperstraten weg bij de NOS


NOS-man Toine verlaat na 20 jaar de publieke omroep in ruil voor de nieuwe voetbalzender FOX en houdt het niet droog. Tot grote vreugde van de mannen van VI.

2. Ruzies VI lopen uit de hand

Ook dit jaar was Voetbal International weer een kijkcijferhit. Het verhitte debat tussen Derksen en Genee, over het bestuur van Heerenveen, leek even het einde van het populaire voetbalprogramma in te luiden. Derksen liep weg en dat betekende dat de eerstvolgende uitzending van VI een kijkcijferrecord behaalde.

1. De breuk tussen Sylvie en Rafael

Van der Vaart en Sylvie
Het begon allemaal precies een jaar geleden, op oudejaarsavond. Er werd ’s avonds een foto de wereld ingestuurd met een ogenschijnlijk gelukkige Sylvie, Rafael en.. Sabia Boulahrouz. Kort daarop barstte de bom los: Rafael zou Sylvie hebben geslagen, Sylvie ging al jaren vreemd, Rafael gaat met de beste vriendin van Sylvie, Sabia (de beste vriendin) moest vreemdgaan met Sylvie, Sylvie doet het met Zlatan, rijke zakenman, piloot, Rafael gaat daadwerkelijk met Sabia. Enfin, wij hebben ons een jaar lang vermaakt met de breuk van 2013. Wij gunnen ze voor 2014 een rustiger jaar.

Trending

Versch!