?>
Logo Goals and Glamour

Een 45-jarige supporter van de Engelse club Newcastle United was het even kwijt afgelopen weekend, na de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Southampton. Hij sloeg na de wedstrijd een paard van de politie.

De supporter excuseert zich nu voor zijn daden. “Ik ben dom geweest. Het was niet mijn bedoeling om het paard aan te vallen.” De man is naar eigen zeggen zelfs een dierenliefhebber. “Ik hou van dieren. Ik heb drie honden, een visvijver en ik geef wilde vossen te eten”, aldus de fan.

De man durft nu zijn huis niet meer te verlaten, uit angst voor wraakacties. Rogerson, die sinds 2005 op een invaliditeitsuitkering leeft, zegt dat hij schrok van een bommetje dat in zijn buurt ontplofte en dat hij handelde in een reflex.

“Ik wil me graag excuseren bij het paard en bij de politie”, vertelt de supporter. “Ik neem medicijnen en ik had gedronken, maar dat maakt niet goed wat ik gedaan heb. Voor de wedstrijd had ik twee biertjes op, tijdens de wedstrijd nog eens twee en daarna nog één. Ik heb er spijt van.”

De beelden van de man die een paard slaat:

Trending