?>
Logo Goals and Glamour

Lionel Messi gaat in juni en juli in gezelschap van enkele andere voetbalvedetten drie demonstratiewedstrijden in Colombia, Peru en de Verenigde Staten. Dat kondigde de organisatie van de wedstrijden vandaag aan. Ze zullen met twee complete teams drie wedstrijden gaan spelen in de (Zuid)Amerikaanse landen.

De tournee van ‘Messi en vrienden’ start op 29 juni in het Colombiaanse Medellin. Daarna trekken de supersterren op 2 juli naar de Peruaanse hoofdstad Lima. Uiteindelijk sluiten de sterre hun tournee af op de Amerikaanse nationale feestdag (4 juli) met een wedstrijd in Los Angeles. De ploegen staan onder leiding van toptrainers Fabio Capello en de Braziliaan Zico.

In het team van Messi zitten er met o.a. Sergio Agüero (Manchester City), Javier Mascherano (FC Barcelona), Emiliano Insua (Atletico Madrid), Martin Demichelis (Malaga), Agustin Orion (Boca Juniors), Ricardo Alvarez (Inter Milaan) en Pablo Aimar (Benfica) nog heel wat toppers uit Argentinië.

Zij nemen het telkens op tegen een team dat de Braziliaan Robinho (AC Milan) als aanvoerder heeft. Hij krijgt het gezelschap van onder meer James Rodriguez (FC Porto), Antonio Cassano (Inter Milaan), Daniel Osvaldo (AS Roma), Eric Abidal (FC Barcelona), Marek Hamsik (Napels) en Bojan Krkic (AC Milan). Voor de wedstrijden in Peru en de Verenigde Staten kunnen Radamel Falcao (Atletico Madrid) en Didier Drogba (Galatasaray) nog aansluiten.

Trending

Versch!